LENTEDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 24-5

Black Friday Banner All Pages
Menu

GU10 LED Lampen

Op deze pagina vind je al onze GU10 led lampen. Maar wat is een GU10 led nu eigenlijk? GU10 geeft het soort fitting aan. Het gaat hier om een veel voorkomende fitting die ook wel als bajonetfitting bekend staat. Voorheen geschikt om bijvoorbeeld je halogeen spots in te draaien, maar inmiddels wordt deze fitting veel gebruikt bij de led s

Laat meer zien

GU10 LED Lampen

Op deze pagina vind je al onze GU10 led lampen. Maar wat is een GU10 led nu eigenlijk?

GU10 geeft het soort fitting aan. Het gaat hier om een veel voorkomende fitting die ook wel als bajonetfitting bekend staat. Voorheen geschikt om bijvoorbeeld je halogeen spots in te draaien, maar inmiddels wordt deze fitting veel gebruikt bij de led spot GU10.

Voordelen van GU10 LED

De led spot GU10 van Lightexpert.nl gebruikt tot wel 85% minder stroom en gaat veel langer mee. Bovendien hoeven deze GU10 led lampen niet op te warmen, zodat je LED lampen direct aan springen. Het vooroordeel dat een GU10 led een koel en wit licht afgeeft is trouwens allang achterhaald. Onze GU10 lampen zijn in verschillende vermogens en in verschillende lichtkleuren leverbaar. Een ander voordeel van onze led lampen GU10 is dat ze een veel langere levensduur hebben dan de oude halogeen spots.

Is je GU10 led dimbaar?

In ons assortiment zal je lampen tegenkomen die dimbaar zijn en die niet dimbaar zijn. Zo ook bij onze GU10 led lampen. In veel gevallen zijn onze GU10 led lampen dimbaar. Dit staat altijd aangegeven bij het product en op de verpakking van de GU10 led lamp zelf. In onze shop kun je dus terecht voor je GU10 LED dimbaar.

Meer weten over GU10 spots?

Om je aankoop tot een succes te laten komen hebben wij een verkoopwijzer gemaakt. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van je nieuwe GU10 LED.

Je vind hier bijvoorbeeld informatie over de verschillende wattages die er zijn en alles over de lichtkleuren van bijvoorbeeld GU10 lampen. Kortom voor al je vragen kun je terecht bij onze verkoopwijzer.

Heb je toch nog vragen? 

Mocht je nou toch nog vragen hebben over GU10 na het lezen van onze uitgebreide verkoopwijzer? Dan ben je met je vragen altijd welkom bij onze klantenservice. Onze medewerkers hebben de juiste kennis om jouw vragen te beantwoorden.