ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 22-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Industrie

Industrie Producten

Industrieverlichting 

LED Industrieverlichting kopen bij Lightexpert.nl 

Ben je op zoek naar LED verlichting om industriehallen mee te verlichten? Dan zit je bij Lightexpert.nl op het goede adres! We hebben een breed aanbod aan LED verlichting, zo ook voor industriehallen. Want in ruimtes waar licht uiterst belangrijk is en waar natuurlijk daglicht niet altijd even makkelijk binnenvalt, is LED verlichting de beste en duurzaamste optie. 

Voordelen van LED Industrieverlichting 

Het feit dat je in industriehallen vaker LED verlichting ziet terugkomen heeft natuurlijk te maken met de vele voordelen die led industrieverlichting met zich meebrengt. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje. 
 
- Minder energieverbruik, lagere uitstoot en kleinere CO2 voetafdruk 
- Lagere stroomkosten en langere levensduur dan bij halogeen verlichting 
- Verbetert concentratie, verlaagt kans op hoofdpijn en vermoeidheid 
- Verlaagt het risico op ongelukken ten opzichte van een slecht verlichte werkplek 

Bij Lightexpert vind je verschillende geschikte soorten LED industrieverlichting. De beste opties zetten we graag voor je op een rij: 

LED TL Armaturen

LED TL Armaturen zijn dankzij de vocht- en stofbestendigheid een ontzettend goede oplossing voor industriehallen. Ook dankzij de beschikbare lengtes van wel 120cm zijn deze LED lampen populair voor grote ruimtes als een industriehal. 

LED High Bays 

Voor vrijwel alle grote, hoge ruimtes zijn LED High Bays een goede keuze en zo ook voor in de industrie. LED High Bays geven dankzij hun hoog aantal lumen een breed dekkend, fel licht. Daardoor kunnen ze van hoogtes tot wel 10-15 meter nog steeds krachtige verlichting bieden met een van de hogere wattages.