ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 24-6

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED Straatverlichting

Wilt u uw terrein verlichten verlichtten met energiezuinige LED straatverlichting? Bekijk dan ons breed assortiment in verschillende straatlampen. Straatverlichting is een verzamelnaam voor allerlei verschillende buitenverlichting. Hieronder vallen LED straatlampen, LED straatlantaarn en overige LED straatverlichting. Deze categorie is met name

Laat meer zien

LED Straatverlichting

Wilt u uw terrein verlichten verlichtten met energiezuinige LED straatverlichting? Bekijk dan ons breed assortiment in verschillende straatlampen. Straatverlichting is een verzamelnaam voor allerlei verschillende buitenverlichting. Hieronder vallen LED straatlampen, LED straatlantaarn en overige LED straatverlichting. Deze categorie is met name bedoelt voor professioneel gebruik. Dit kunnen bedrijfspanden zijn of een loods op een terrein, het is belangrijk dat deze goed worden verlicht. Dit verhoogt de inbraakveiligheid.

Groot assortiment straatverlichting LED

Wij bieden verschillende straatverlichting aan met elk hun eigen specificaties. Los van de lichtsterkte en lichtkleuren van ons assortiment is vooral de vraag welk doel de LED straatverlichting dient. Wanneer er wordt gekozen om een bedrijfspand continue te verlichten, is het energiezuiniger om een LED lantaarnpaal met een lager wattage te kiezen. Denk hierbij aan ingangen van het pand. LED straatlampen bieden al voldoende licht om de gehele entree te verlichten.

Energiezuinige LED straatverlichting

LED straatverlichting gaat langer mee dan conventionele straatlampen, én is energiezuiniger in gebruik. Vaak wordt straatlicht de hele avond/nacht gebruikt, dus kunnen de kosten schelen wanneer er wordt overgestapt op LED verlichting. Tevens voldoen onze LED straatlampen aan de eisen die worden gesteld bij het aanvragen van subsidie: Energie Investering Aftrek (EIA). Er zijn dus alleen maar voordelen aan het overstappen van straatverlichting LED.

LED Lantaarnpaal

Wilt u een groot stuk grond verlichten? Denk hierbij aan een parkeerplaats of aangrenzende straat. Dan is het verstandig om LED straatlampen aan te schaffen. Deze kan worden bevestigd aan een paal of muur. Deze verlichting is een stuk feller en heeft een hoger wattage dan straatverlichting, aangezien er een groot gebied duidelijk moet worden verlicht. Hiervoor wordt vaak een lichtere lichtkleur gebruikt ( > 4000K). Ook geeft een straatlantaarn LED een professionele uitstraling.

LED straatverlichting kopen

Wilt u meer weten over onze verschillende straatverlichting, LED lantaarnpaal of straatlampen? Dan kunt u uw vragen stellen aan de klantenservice. Heeft u geen vragen meer en wilt u graag uw LED straatverlichting bestellen? Zoek dan niet verder want Lightexpert biedt de beste prijzen en een super snelle levertijd!