ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 22-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Magazijn

Magazijn Producten

Magazijnverlichting 

LED Magazijnverlichting kopen bij Lightexpert.nl 

Als onderneming is het magazijn de basis van je succes. Wat je wilt verkopen moet hier immers vandaan komen en een goede verlichting draagt bij aan het correct picken en versturen van de orders van klanten. Goed licht kan de concentratie en het welzijn van de werknemers in het magazijn verhogen zodat er minder fouten gemaakt worden, de kans op ongelukken verkleind wordt en het proces van bestellingen verwerken soepeler verloopt. Bij Lightexpert.nl hebben we een groot aanbod geschikte magazijnverlichting zodat er voor elk magazijn de juiste LED verlichting te vinden is.  

De voordelen van LED Magazijnverlichting 

Het kiezen voor LED magazijn verlichting is een slimme keuze die verschillende voordelen met zich meebrengt. Wij zetten de belangrijkste voordelen op een rijtje. 
 
- Goed voor de concentratie en het welzijn van werknemers 
- Ten opzichte van halogeenlampen bespaar je met LED lampen tot 70% aan energieverbruik 
- LED verlichting is duurzaam en heeft een kleine CO2-voetafdruk 
- De lange levensduur van LED verlichting kan maar liefst 50.000 uur lang een magazijn verlichten 

Bij Lightexpert vind je verschillende geschikte soorten LED magazijnverlichting. De beste opties zetten we graag voor je op een rij: 

LED TL Armaturen

LED TL Armaturen zijn dankzij de vocht- en stofbestendigheid een ontzettend goede oplossing voor magazijnen. Ook dankzij de beschikbare lengtes van wel 120cm zijn deze LED lampen populair voor grote ruimtes als een bedrijfshal en andere grote werkplaatsen. 

LED High Bays 

Voor vrijwel alle grote, hoge ruimtes zijn LED High Bays een goede keuze en zo ook voor grotere magazijnen. LED High Bays geven dankzij hun hoog aantal lumen een breed dekkend, fel licht. Daardoor kunnen ze van hoogtes tot wel 10-15 meter nog steeds krachtige verlichting bieden met een van de hogere wattages.