ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 15-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED Opbouwspots

Op deze pagina vind je het assortiment LED opbouwspots van Lightexpert.nl. De plafondspots zijn uitermate geschikt voor het creëren van een sfeervolle ruimte in je woonkamer, keuken of in de slaapkamer. Of je nou liefhebber bent van een beetje kleur in huis, of toch liever een warme sfeer creëert, met het grote assortiment plafondlamp spots bi

Laat meer zien

LED Opbouwspots

Op deze pagina vind je het assortiment LED opbouwspots van Lightexpert.nl. De plafondspots zijn uitermate geschikt voor het creëren van een sfeervolle ruimte in je woonkamer, keuken of in de slaapkamer. Of je nou liefhebber bent van een beetje kleur in huis, of toch liever een warme sfeer creëert, met het grote assortiment plafondlamp spots bieden wij voor iedereen een geschikt opbouw spot aan.

Allereerst is de plafond spot opbouw er zowel in vierkante, ronde en rechthoekige modellen. Deze strakke opbouwspots LED passen dan ook erg goed in bijvoorbeeld moderne huizen. Bovendien is er een ruime keuze uit zwarte opbouwspots, opbouwspots wit en grijze plafondspots. Hierdoor is er voor ieder wat wils.

LED opbouwspots dimbaar of niet-dimbaar

Een ander verschil waar je rekening mee moet houden is het feit dat de meeste LED opbouwspots dimbaar zijn, en enkele opbouwspots zijn niet-dimbaar. Het voordeel van LED opbouwspots die dimbaar zijn, is dat je op ieder moment van de dag de juiste hoeveelheid licht kan instellen. Zodoende hoeven de opbouwspots niet altijd volledig te branden.

Kantelbare opbouwspots

Bovendien zijn bijna alle LED opbouwspots in het assortiment van Lightexpert.nl kantelbaar. Dit houdt in dat je zelf de richting van het licht kan bepalen. Het voordeel van kantelbare opbouwspots is dat het licht dus niet alleen recht naar beneden schijnt. Dit maakt de plafonlamp spots uitermate geschikt voor het verlichten van objecten als beelden, schilderijen of zelfs planten.

Opbouwspots kopen

Ben je opzoek naar spotjes opbouw voor in de woonkamer, keuken of zelfs onder de overkapping? Dan ben je bij Lightexpert.nl op het juiste aders. Lightexpert.nl biedt een ruime keuze van LED opbouwspots dimbaar, zwarte opbouwspots en andere LED opbouwspots aan. Mocht je nog vragen hebben over de spotjes opbouw? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice via de contactpagina.