ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED TL Lampen

LED TL verlichting komt in minder veel soorten en maten als normale LED verlichting. In ons assortiment onderscheiden we twee soorten TL buislampen. Deze worden aangegeven met de codes T5 en T8. De code staat voor de diameter van de TL lamp. Alle TL lampen komen als LED TL buis, ook wel LED buislamp genoemd. Je TL verlichting is ongeveer hetzelf

Laat meer zien

LED TL Lampen

LED TL verlichting komt in minder veel soorten en maten als normale LED verlichting. In ons assortiment onderscheiden we twee soorten TL buislampen. Deze worden aangegeven met de codes T5 en T8. De code staat voor de diameter van de TL lamp. Alle TL lampen komen als LED TL buis, ook wel LED buislamp genoemd. Je TL verlichting is ongeveer hetzelfde als je oude TL lamp. Echter is deze niet gevuld met giftige stoffen maar met LED verlichting. Ook is een LED TL lamp een stuk zuiniger dan je traditionele TL lamp. Wat verlichting betreft bespaar je tot wel 85% op je energierekening.

Een LED TL buis is heel makkelijk te monteren in je oude armatuur. Je draait simpelweg de LED TL buis in je armatuur en je bent ready to go! Een LED buislamp van Lightexpert.nl komt namelijk met geïntegreerde starter.

Je hoeft dus geen compleet nieuw armatuur te kopen wanneer je oude nog goed zijn. Denk eerst aan een LED buis en de voordelen hiervan.

Voordelen LED TL buis

LED TL verlichting heeft veel voordelen. Een LED buis is zuinig (tot wel 85% zuiniger als je oude TL lamp), gaat lang mee (ongeveer 40.000 branduren), kan tegen een stootje, geeft direct fel licht en verdiend zich zelf snel terug. Je zou je TL lamp na ongeveer 2 á 3 jaar terugverdiend moeten hebben. Dit komt omdat ze zo zuinig zijn. Doordat je TL buislamp zo zuinig is, stoot je ook veel minder Co2 uit met je TL lamp, dit is ook weer goed voor het milieu. Kortom de voordelen zijn eindeloos.

Wil je nog meer weten over de voordelen van LED verlichting? Neem dan een kijkje in onze verkoopwijzer. Hierin staat alle informatie over je TL lamp en LED lampen.

Welke TL Buis LED moet ik kopen?

Natuurlijk kunnen wij je niet vertellen welke LED TL buis je precies moet kopen. Dit heeft alles met wensen/eisen te maken waaraan jouw TL lamp moet voldoen. Wel kunnen wij je zo goed mogelijk informeren over de verschillende soorten buislamp LED. 

Wat vaak het belangrijkste is, is het aantal Lumen en Kelvin wat een lamp uitstraalt. Dit heeft alles te maken met de hoeveelheid- en soort licht die je TL lamp uitstraalt.

Daarna is de maat van je LED TL buis belangrijk. Je hebt een TL lamp in meerdere maten. De meest voorkomende maat is een TL LED lamp 120cm. Na de LED TL 120cm is een TL lamp van 60cm veel voorkomend. Ook een LED TL buis 150 cm is een populaire lamp. De grootte van de lamp hangt natuurlijk af van de ruimte die je wil verlichten. Voor een grote werkplaats raden wij een LED TL buis van 150cm aan. Omdat je er hier dan minder van hoeft aan te schaffen. Voor een kleinere ruimte, zoals een kantoor wordt de LED TL 120cm veel gebruikt. Voor in bijvoorbeeld je keukenkastje wordt een LED buis van 60cm aangeraden.

De mogelijkheden voor je TL lamp zijn eindeloos. Je hoeft hierin niet naar onze suggesties te luisteren. Een TL lamp kan je gebruiken zoals jij dat wil.

Vragen over je TL lamp?

Mocht je nou nog met vragen zitten over LED TL verlichting, neem dan gewoon contact op met onze professionele klantenservice. Onze medewerkers staan altijd voor jou en je vragen klaar.

tweakwise