ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 22-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Bedrijfshal

Bedrijfshal Producten

Bedrijfshalverlichting 

Op zoek naar LED Bedrijfshalverlichting? 

Ben je op zoek naar LED verlichting om bedrijfshallen mee te verlichten? Dan zit je bij Lightexpert.nl op het goede adres! We hebben een breed aanbod aan LED verlichting, zo ook voor bedrijfshallen. Want in ruimtes waar licht uiterst belangrijk is en waar natuurlijk daglicht niet altijd even makkelijk binnenvalt, is LED verlichting de beste en duurzaamste optie. 

Voordelen LED verlichting in bedrijfshal 

Het kiezen voor LED bedrijfshal verlichting is een slimme keuze die verschillende voordelen met zich meebrengt. Wij zetten de belangrijkste voordelen op een rijtje. 
 
- Minder energieverbruik, lagere uitstoot en kleinere CO2 voetafdruk 
- Lagere stroomkosten en langere levensduur dan bij halogeen verlichting 
- Verbetert concentratie, verlaagt kans op hoofdpijn en vermoeidheid 
- Verlaagt het risico op ongelukken ten opzichte van een slecht verlichte werkplek 

Bij Lightexpert vind je verschillende geschikte soorten LED bedrijfshalverlichting. De beste opties zetten we graag voor je op een rij: 

LED TL Armaturen

LED TL Armaturen zijn dankzij de vocht- en stofbestendigheid een ontzettend goede oplossing voor bedrijfshallen. Ook dankzij de beschikbare lengtes van wel 120cm zijn deze LED lampen populair voor grote ruimtes als een bedrijfshal. 

LED High Bays 

Voor vrijwel alle grote, hoge ruimtes zijn LED High Bays een goede keuze en zo ook voor bedrijfshallen. LED High Bays geven dankzij hun hoog aantal lumen een breed dekkend, fel licht. Daardoor kunnen ze van hoogtes tot wel 10-15 meter nog steeds krachtige verlichting bieden met een van de hogere wattages.