ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 22-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Parkeergarage

Parkeergarage Producten

Parkeergarageverlichting

Op zoek naar LED Parkeergarageverlichting? 

Ben je op zoek naar de juiste LED verlichting om parkeergarages mee te verlichten? Dan zit je bij Lightexpert.nl op het goede adres! We hebben een breed aanbod aan LED verlichting, zo ook voor in de parkeergarage. Want in ruimtes waar licht uiterst belangrijk is en waar natuurlijk daglicht niet altijd even makkelijk binnenvalt, is LED verlichting de beste en duurzaamste optie. 

Voordelen LED verlichting in garages 

Het kiezen voor LED parkeergarage verlichting is een slimme keuze die verschillende voordelen met zich meebrengt. Wij zetten de belangrijkste voordelen op een rijtje. 
 
- Minder energieverbruik, lagere uitstoot en kleinere CO2 voetafdruk 
- Lagere stroomkosten en langere levensduur dan bij halogeen verlichting 
- Verlaagt het risico op ongelukken ten opzichte van een slecht verlichte garage 

Bij Lightexpert vind je verschillende geschikte soorten LED parkeergarageverlichting. De beste opties zetten we graag voor je op een rij: 

LED Armaturen 

LED Armaturen zijn dankzij de vocht- en stofbestendigheid een ontzettend goede oplossing voor parkeergarages. Ook dankzij de beschikbare lengtes van wel 120cm zijn deze LED lampen populair voor grotere ruimtes. 

LED Breedstralers 

LED Bouwlampen zijn dankzij de vocht- en stofbestendigheid een ontzettend goede oplossing voor parkeergarages. Deze schijnwerpers zijn al snel tot 10x zuiniger dan traditionele bouwlampen zonder in te hoeven leveren op lichtsterkte. 
 
LED Breedstralers vormen de perfecte oplossing voor het verlichten van parkeergarages en parkeerplaatsen. Een enkele breedstraler maakt het dankzij het kleine formaat maar brede bereik mogelijk om een parkeergarage of parkeerplaats compleet en nauwkeurig te verlichten.