ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 22-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Werkplaats

Werkplaats Producten

Werkplaatsverlichting

LED Werkplaatsverlichting kopen bij Lightexpert.nl 

Ben je op zoek naar LED verlichting voor op de werkplaats? Dan zit je bij Lightexpert goed! Omdat werkplaatsen vaak weinig natuurlijk buitenlicht binnen krijgen, is goede werkplaats verlichting kopen uiterst belangrijk. Zo zorg je ervoor dat de werkplaats voldoende verlicht is voor werknemers om hun werkzaamheden goed en veilig uit te voeren. 

De voordelen van LED Werkplaatsverlichting 

LED Werkplaatsverlichting heeft verschillende voordelen ten opzichte van oude halogeen of spaarverlichting. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje. 
 
- Minder energieverbruik, lagere uitstoot en kleinere CO2 voetafdruk 
- Lagere stroomkosten en langere levensduur dan bij halogeen verlichting 
- Verbetert concentratie, verlaagt kans op hoofdpijn en vermoeidheid 
- Verlaagt het risico op ongelukken ten opzichte van een slecht verlichte werkplek 

Bij Lightexpert vind je verschillende geschikte soorten LED werkplaatsverlichting. De beste opties zetten we graag voor je op een rij: 

LED TL Armaturen

LED TL Armaturen zijn dankzij de vocht- en stofbestendigheid een ontzettend goede oplossing voor werkplaatsen. Ook dankzij de beschikbare lengtes van wel 120cm zijn deze LED lampen populair voor grotere werkplaatsen. 

LED High Bays 

Voor vrijwel alle grote, hoge ruimtes zijn LED High Bays een goede keuze en zo ook voor grotere werkplaatsen. LED High Bays geven dankzij hun hoog aantal lumen een breed dekkend, fel licht. Daardoor kunnen ze van hoogtes tot wel 10-15 meter nog steeds krachtige verlichting bieden met een van de hogere wattages.