ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 15-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED Plafonnières

De LED plafonnière is een veelzijdige plafondlamp die in meerdere ruimtes of kamers toepasbaar is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een plafonnière voor in de keuken, een plafonnière slaapkamer of zelfs een plafonnière voor het verlichten van de badkamer. Wij bieden voor iedereen een geschikte vorm van LED plafonnière s aan. Ve

Laat meer zien

LED Plafonnières

De LED plafonnière is een veelzijdige plafondlamp die in meerdere ruimtes of kamers toepasbaar is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een plafonnière voor in de keuken, een plafonnière slaapkamer of zelfs een plafonnière voor het verlichten van de badkamer. Wij bieden voor iedereen een geschikte vorm van LED plafonnière s aan.

Verschillende lichtkleuren

Een belangrijk onderdeel waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste plafonnière, is natuurlijk de lichtkleur die de lichtbron uitstraalt. De geschikte lichtkleur van je LED plafonnière is natuurlijk afhankelijk van de ruimte die je wil verlichten. Wanneer je een plafonnière wil gebruiken voor het verlichten van je woon- of slaapkamer, ben je waarschijnlijk op zoek naar een warme, sfeervolle lichttemperatuur. Wanneer je de plafonnière LED wil gebruiken voor het verlichten van de badkamer of tuin, ga je misschien voor een plafondlamp met een wat natuurlijkere lichtkleur.

Dimbare LED plafonnières

Bovendien zijn er nog dimbare LED plafonnières. Dit betekent dat je het licht ten alle tijden kan dimmen om zodoende de juiste sfeer te creëren. Wanneer je bijvoorbeeld een gezellig etentje hebt, wil je niet dat de plafonnière keuken te fel licht uitstraalt. Aan de andere kant wil je dat er voldoende licht is wanneer je kinderen bijvoorbeeld bezig zijn met hun huiswerk.

Ook zijn er plafonnières waarvan je de lichtkleur kunt aanpassen van warm licht naar natuurlijk daglicht. Dit maakt de instelbare plafonnière LED erg multifunctioneel en toepasbaar voor verschillende situaties.

LED plafonnière kopen?

Ben je opzoek naar een plafonnière slaapkamer, voor in de keuken of zelfs voor buiten? Dan ben je bij Lightexpert.nl op het juiste adres. Groot assortiment van grote plafonnières, kleine plafonnières of zelfs zwarte plafonnières. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice via de contactpagina.