LENTEDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 14-6

Black Friday Banner All Pages
Menu

Buitenstopcontacten

Ontbreken er net op bepaalde plekken in de tuin stopcontacten of stroompunten dan is een buitenstopcontact een uitkomst! Met het buitenstopcontact creëer je overal in je tuin of andere buiten plekken extra stroompunten. Dit kan worden gedaan door een buitenstopcontact paal in het zand of gras te steken. Of een waterdichte stekkerdoos buiten nee

Laat meer zien

Buitenstopcontacten

Ontbreken er net op bepaalde plekken in de tuin stopcontacten of stroompunten dan is een buitenstopcontact een uitkomst! Met het buitenstopcontact creëer je overal in je tuin of andere buiten plekken extra stroompunten. Dit kan worden gedaan door een buitenstopcontact paal in het zand of gras te steken. Of een waterdichte stekkerdoos buiten neer te leggen. De buitenstopcontacten zijn verkrijgbaar met een enkel, dubbel en 3 en 4-voudig stopcontact.

Waterdicht stopcontact

De tuincontactdoos is geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik. Denk hierbij aan een horeca tuin die door middel van extra buitenstopcontacten de gasten meer warmte, licht en muziek kan bieden. Of juist voor het onderhouden van de mooie grasmat, het snoeien van de heggen, of het sproeien van de planten. Ook kan een stekkerdoos buiten als stroomvoorziening voor een prikspot, hoge drukspuit of vijverpomp worden gebruikt!

Doordat een buitenstopcontact een IP-waarde heeft van minimaal IP44 is deze ideaal voor het gebruik in de tuin. De IP-waarde geeft namelijk aan in hoeverre het buiten stopcontact stof- en waterdicht is. Daarnaast zijn de klepjes boven de tuincontactdozen voorzien van een waterdichte afsluiting. Hierdoor is de kans op kortsluiting uitgesloten.

Eenvoudig te monteren

Onze LED buitenstopcontacten zijn gemakkelijk en eenvoudig te installeren. Heb je na het lezen van de categorie- en productpagina nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Deze zullen je proberen verder te helpen met je vragen rondom een stopcontact buiten.