LENTEDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 14-6

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED Dimmers

Op deze pagina vind je de LED dimmers van Lightexpert.nl. Een LED dimmer is handig te gebruiken op LED lampen die eigenlijk niet te dimmen zijn. Met de speciale LED dimmer van Lightexpert kun je bijna alle lampen dimmen. Een LED dimmer heeft toegevoegde waarde voor LED spotjes, de LED AR111Spot, LED downlights, LED lampen en LED panelen.

Waarom een LED dimmer?

Een LED dimmer is noodzakelijk als je een dimbare lamp wilt creëren. Wij bieden een universele LED dimmer die vrijwel op alle bekende afdekramen past. Denk hierbij aan GIRA, Berker, Jung en Busch Jaeger. Deze dimmer LED werkt goed met een draai- of drukknop voor de bediening van je LED lampen. Standaard leveren wij een adapter om voor de Busch Jaeger de afdekramen te verdikken. Onze LED dimmer is te gebruiken bij een wattage van 10-250 watt met een voltage van 220-240V.

Een LED dimmer kopen?

Op zoek naar een LED dimmer? Neem dan een kijkje in ons assortiment hieronder. Wij leveren hoogstaande kwaliteit met professioneel advies. Heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice door te mailen of te bellen.