ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 15-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Stekkerdimmer

Met een stekkerdimmer voor led lampen kan je op een makkelijke manier al jouw ledlampen dimmen. Het enige wat je hoeft te doen is de stekkerdimmer voor led in het stopcontact te stoppen. Vervolgens steek je hier de stekker van jouw lamp in. Nu heb je een stekker met dimmer, waardoor je zelf in kan stellen op welke stand jouw licht ingesteld moet

Laat meer zien

Stekkerdimmer

Met een stekkerdimmer voor led lampen kan je op een makkelijke manier al jouw ledlampen dimmen. Het enige wat je hoeft te doen is de stekkerdimmer voor led in het stopcontact te stoppen. Vervolgens steek je hier de stekker van jouw lamp in. Nu heb je een stekker met dimmer, waardoor je zelf in kan stellen op welke stand jouw licht ingesteld moet zijn. Je kan deze dimmen of juist feller instellen zodat je op elk moment de gewenste sfeer kan creëren. Wat nog goed is om te weten, is dat de stekkerdimmer voor led lampen ook te gebruiken is voor halogeen lampen. Omgedraaid is dat helaas niet mogelijk. Je kan een halogeen stekkerdimmer niet gebruiken voor ledlampen.

Doormiddel van de stekker met dimmer kan je de stand van het licht dus bepalen. Je kan dit gemakkelijk besturen doormiddel van de draaiknop. Het fijne aan de stekkerdimmer led is dat deze is uitgerust met een soft/start systeem. Dit houdt in dat het apparaat de laatst gebruikte dimstand onthoudt en dat je deze niet telkens opnieuw hoeft in te stellen als je jouw lampen aan of uitzet. Wil je een stekkerdimmer zwart of juist wit? Het kan allebei, zodat je zelf kan kiezen welke kleur het beste bij je past.

Het is belangrijk om bij het gebruik even te letten op de wattage die de dimmer aan kan en welk wattage de lamp heeft. Wanneer dit niet overeenkomt zou het kunnen zijn dat de lamp gaat knipperen. Daarbij is het voordeel dat deze led stekkerdimmer geruisloos is. Zo heb je geen last van een irritant gezoem op de achtergrond.

Stekkerdimmer led kopen

Ben je geïnteresseerd in een led stekkerdimmer? Kijk dan gerust even rond op de website. Voor vragen kan je altijd bij onze klantenservice terecht. We kijken altijd graag mee naar jouw specifieke situatie.