LENTEDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 14-6

Black Friday Banner All Pages
Menu

Tafellampen

Op deze pagina kun je al onze Tafellampen vinden. Tafel lampen maken het mogelijk om elke ruimte in een handomdraai te voorzien van genoeg licht om makkelijk te kunnen lezen of werken waar je maar wilt. Een tafellamp op het bureau of het nachtkastje of een tafellamp in de kinderkamer, overal komen ze goed van pas. Met een dimbare tafellamp kun j

Laat meer zien

Tafellampen

Op deze pagina kun je al onze Tafellampen vinden. Tafel lampen maken het mogelijk om elke ruimte in een handomdraai te voorzien van genoeg licht om makkelijk te kunnen lezen of werken waar je maar wilt. Een tafellamp op het bureau of het nachtkastje of een tafellamp in de kinderkamer, overal komen ze goed van pas. Met een dimbare tafellamp kun je ook nog het licht aanpassen aan het moment van de dag of de omgeving.

Oplaadbare tafellamp kopen

Al onze tafel lampen zijn oplaadbaar. Het handige aan een oplaadbare tafellamp is dat deze zonder snoer te gebruiken is, waardoor je niet afhankelijk bent van een stopcontact! Doordat de tafellamp oplaadbaar is kun je jouw tafellamp overal gebruiken, en wanneer je hem niet gebruikt kun je de draadloze tafellamp aan een oplader leggen. 

Wil je meer weten over de tafellampen van Lightexpert? Vraag dan onze klantenservice om meer informatie!