LENTEDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 24-5

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED Sokkellamp

De LED sokkellampen die je op deze pagina kan vinden kun je mooi op de oprit, op een terras of langs de tuinpad plaatsen om de omgeving van een moderne en gezellige sfeer te voorzien. Een sokkellamp is een kleine tuinlantaarn die je als buitenverlichting kunt gebruiken. Wat maakt een sokkellamp uniek is dat deze kleine staande buitenlampen kun j

Laat meer zien

LED Sokkellamp

De LED sokkellampen die je op deze pagina kan vinden kun je mooi op de oprit, op een terras of langs de tuinpad plaatsen om de omgeving van een moderne en gezellige sfeer te voorzien. Een sokkellamp is een kleine tuinlantaarn die je als buitenverlichting kunt gebruiken. Wat maakt een sokkellamp uniek is dat deze kleine staande buitenlampen kun je niet alleen als sfeerlicht maar ook als functioneel licht gebruiken door hiermee bijvoorbeeld de pad in de tuin te verlichten. 

Wij bieden een grote aanbod van lampenlicht aan en je kunt bij ons verschillende sokkellampen vinden. Je kunt één sokkellamp als eyecatcher gebruiken of meerdere op een rij zetten. Een sokkellamp met bewegingssensor zorgt voor extra beveiliging van jouw tuin of terras. 

Heb je nog vragen? 

Mocht je nog vragen hebben over onze sokkellampen neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Samen vinden we de perfecte sokkellamp.