LENTEDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 24-5

Black Friday Banner All Pages
Menu

Klassieke Wandlamp

Lightexpert heeft een groot assortiment klassieke wandlampen. Hoogwaardige materialen als aluminium en RVS maken het mogelijk de klassieke wandlamp buiten te gebruiken. De wandlampen zijn bijna allemaal voorzien van een E27 fitting. Ideaal als tuinlamp Al onze klassieke wandlampen zijn minimaal vuil- en spatwat

Laat meer zien

Klassieke Wandlamp

Lightexpert heeft een groot assortiment klassieke wandlampen. Hoogwaardige materialen als aluminium en RVS maken het mogelijk de klassieke wandlamp buiten te gebruiken. De wandlampen zijn bijna allemaal voorzien van een E27 fitting.

Ideaal als tuinlamp

Al onze klassieke wandlampen zijn minimaal vuil- en spatwaterdicht. Daardoor kunnen deze lampen vrijwel overal buitenshuis gebruikt worden en zijn ze ideaal als tuinlamp. Omdat de wandlamp klassiek vormgegeven is, vormt deze een mooie toevoeging aan de sfeer in je tuin.

Wandlamp met sensor

Sommige wandlampen zijn uitgerust met sensor. Een klassieke wandlamp met sensor gaat pas aan als er iets voorbij beweegt, waardoor ze praktisch zijn als lamp voor op de oprit of andere plekken die niet continu verlicht hoeven zijn.

Wisselbare lampen

Doordat bijna alle wandlampen voorzien zijn van een E27 fitting, is de lamp wisselbaar. Je kunt hierdoor zelf een lichtkleur kiezen of de lamp eventueel dimbaar maken. Zo kun je zelf een sfeer creëren, een tuinlamp feller zetten wanneer je buiten zit, en dimmen als je naar binnen gaat.

Het is ook mogelijk om een klassieke wandlamp te combineren met een Smart lamp. Hierdoor kan bijvoorbeeld zelf de lichtkleur worden bepaald en kunnen er tijdschema's worden ingesteld zodat de lamp automatisch aan of uit gaat.