ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 15-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Stekkerdoos

Heb je meerdere apparaten nodig maar te weinig stopcontacten? Dan zijn onze stekkerdozen de oplossing. Een stekkerdoos is heel handig voor het aansluiten van elektronische apparaten in ruimtes met weinig of moeilijk bereikbare stopcontacten. Deze vervult zowel de functie van een verlengsnoer als die van een extr

Laat meer zien

Stekkerdoos

Heb je meerdere apparaten nodig maar te weinig stopcontacten? Dan zijn onze stekkerdozen de oplossing. Een stekkerdoos is heel handig voor het aansluiten van elektronische apparaten in ruimtes met weinig of moeilijk bereikbare stopcontacten. Deze vervult zowel de functie van een verlengsnoer als die van een extra stopcontact.

Aan het einde van de tafelcontactdoos zit een stekker, waarmee het verlengsnoer op een stopcontact aangesloten kan worden. Alle stekkerdozen uit ons assortiment zijn voorzien van kinderbeveiliging, zodat er niet zomaar voorwerpen ingestoken kunnen worden.

In ons assortiment vind je een aanbod variërend van 3-voudige stekkerdozen tot 6-voudige stekkerdozen.

Let op: sluit nooit een stekkerdoos aan op een andere stekkerdoos. Stroomverdelers zijn niet gemaakt om op elkaar aan te sluiten, en dit alsnog doen kan op den duur kortsluiting opleveren. Zorg er ook voor dat je bij het aansluiten van meerdere (zwaardere) apparaten niet het totaal toegestane vermogen van de stekkerdoos overstijgt.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.