LENTEDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 14-6

Black Friday Banner All Pages
Menu

Afdekraam

Een afdekraam wordt gebruikt om een stopcontact of dimmer netjes af te dekken. Hierdoor is het stopcontact of de schakelaar eronder niet meer zichtbaar en mooi weggewerkt. Afdekramen zie je in elke ruimte terug. Of je nou kijkt in de badkamer, op kantoor of in de woonkamer. Iedereen wil dat alles netjes en veilig is weggewerkt. Je kan de afdekra

Laat meer zien

Afdekraam

Een afdekraam wordt gebruikt om een stopcontact of dimmer netjes af te dekken. Hierdoor is het stopcontact of de schakelaar eronder niet meer zichtbaar en mooi weggewerkt. Afdekramen zie je in elke ruimte terug. Of je nou kijkt in de badkamer, op kantoor of in de woonkamer. Iedereen wil dat alles netjes en veilig is weggewerkt. Je kan de afdekramen op meerdere manieren positioneren. Het is mogelijk om ze boven of naast elkaar te plaatsen. Afdekramen zijn ook nog eens makkelijk te monteren. Zorg ervoor dat deze goed en stevig vastzit en je kan al jouw verlichting veilig bedienen.

Voordelen afdekraam dimmer

Het monteren van een afdekraam dimmer heeft meerdere voordelen. Ten eerste ziet het er natuurlijk netjes afgewerkt uit. Je kan de schakelaar of dimmer niet meer zien zitten. Daarnaast kan je het afdekraam dimmer aanpassen op jouw interieur zodat het er mooi uitziet. Ook biedt een afdekraam dimmer natuurlijk ook meer veiligheid dan een open stopcontact of dimmer en beschermt het hetgeen wat eronder zit.

Verschillende soorten afdekraam dimmer

Er zijn meerdere verschillende soorten afdekramen te koop. Er bestaan afdekramen voor een enkel of dubbel stopcontact. Daarnaast zijn er afdekramen met een of met twee drukschakelaars. Ook kan je een afdekraam stopcontact kopen met een draai/druk schakelaar. Hiermee kan je de verlichting aan- of uitzitten door op de knip te drukken en kan je de verlichting dimmen door aan de draaiknop te draaien. Hierdoor kan je zelf kiezen hoe je jouw verlichting wil instellen. Zo kan je de lichten wat warmer zetten zodat er een gezellige sfeer ontstaat in de ruimte. Wanneer je bijvoorbeeld gebruik wil maken van een dubbele dimmer, dan heb je ook afdekramen met twee druk- en draaischakelaars. Zo kan je twee lampen individueel van elkaar bedienen. In ons assortiment vind je de afdekraam dimmer.

Dimmer afdekraam kopen

Heb je vragen over welk afdekraam jij voor jouw dimmer nodig hebt? Neem dan gerust even contact met ons op en stel je vraag aan onze klantenservicemedewerkers. Zij hebben er verstand van en informeren je graag over een afdekraam dimmer!