ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 22-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Filament

Led filament lampen zijn een populaire keuze, omdat het licht vrijwel niet te onderscheiden is van een gloeilamp. Toch geniet je dankzij de LED lamp van een zuinige en duurzame lamp. Bovendien zien led filament lampen er dankzij de retro, vintage uitstraling erg uniek en sfeervol uit. LED Filament Lamp kopen Bij Lightexpert heb

Laat meer zien

Filament

Led filament lampen zijn een populaire keuze, omdat het licht vrijwel niet te onderscheiden is van een gloeilamp. Toch geniet je dankzij de LED lamp van een zuinige en duurzame lamp. Bovendien zien led filament lampen er dankzij de retro, vintage uitstraling erg uniek en sfeervol uit.

LED Filament Lamp kopen

Bij Lightexpert hebben we een breed aanbod LED Filament lampen. Met lampen variërend van 2000K tot 2700K vind je voor elk doel de juiste LED filament lamp. De filament lamp heeft een E27 fitting, wat de meest voorkomende fitting is.

Dimbare LED Filament Lamp

Uit ons assortiment zijn veel van de LED Filament lampen dimbaar. Dat betekent dat je de lampen kunt aanpassen aan de sfeer of hoeveelheid licht die je wilt hebben. Zo kun je in dezelfde ruimte bijvoorbeeld rustig bij schemerlicht ontspannen en in een handomdraai bij helderder licht een boek lezen.

Heb je vragen over een product of hulp nodig met je bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.