ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 15-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Functioneel

Op zoek naar een led lamp E14? De led lampen E14 zijn uitgerust met een kleine draaifitting, wat één van de meest voorkomende fittingen is. Deze  led lampen E14 zullen dus hoogstwaarschijnlijk passen op je oude fittingen. Wij hebben een ruim assortiment led lampen met verschillende fittingen. Op die manier proberen wij voor iedereen d

Laat meer zien

Functioneel

Op zoek naar een led lamp E14? De led lampen E14 zijn uitgerust met een kleine draaifitting, wat één van de meest voorkomende fittingen is. Deze  led lampen E14 zullen dus hoogstwaarschijnlijk passen op je oude fittingen.

Wij hebben een ruim assortiment led lampen met verschillende fittingen. Op die manier proberen wij voor iedereen de juiste led lamp te vinden. Onze E14 led lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, lichtkleuren en modellen.

In ons assortiment vind je ook dimbare led lampen E14. Kijk echter zelf altijd goed of een led lamp dimbaar is. Niet al onze led lampen E14 zijn namelijk dimbaar. Dit staat altijd aangegeven op onze website en op de verpakking van de led lampen zelf.

Lightexpert.nl heeft voor iedereen de juiste E14 lamp en wij zijn continue bezig om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken.