Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Filteren
Prijs
-
Merken
Fitting
Wattage
Specificaties
Beveiligingsklasse
Kleur Lichtbron
Sale
Stekkerlamp met Schakelaar - Ligara - E14 Fitting - Nikkel Mat
✔ IP20: binnengebruik
✔ Geschikt voor: 1x E14
✔ Flexibele aanpasbare arm
Voorraad
39,95
29,95
Sale
Stekkerlamp met Schakelaar - Levisto - E14 Fitting - 4,9W - 3000K - Nikkel Mat
✔ Inclusief: 1x E14
✔ IP20: binnengebruik
✔ Flexibele aanpasbare arm
Voorraad
49,95
39,95
Sale
Stekkerlamp met Schakelaar - Laon - GU10 Fitting - 4,5W - 3000K - Dimbaar - Nikkel Mat
✔ Dimbaar
✔ Inclusief: 1x GU10
✔ Flexibele aanpasbare arm
Voorraad
39,95
34,95
Sale
Stekkerlamp met Schakelaar - Fred - G9 Fitting - 3W - 3000K - Dimbaar - Nikkel Mat
✔ Dimbaar
✔ Inclusief: 1x G9
✔ Flexibele aanpasbare arm
Voorraad
49,95
44,95
4 producten

Stekkerlampen zijn een handige en veelzijdige verlichtingsoplossing voor thuis, op kantoor of in de horeca. Met een stekkerlamp of wandlamp met stekker hoef je geen rekening te houden met de locatie van stopcontacten en kun je de lamp eenvoudig verplaatsen wanneer dat nodig is.

Stekkerlampen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en stijlen. Zo heb je stekkerlampjes die geschikt zijn als nachtlampje of sfeerverlichting, maar ook stekker lampen die krachtig genoeg zijn om een hele kamer te verlichten.

Een wandlamp met stekker is ideaal voor een subtiele en praktische verlichting in bijvoorbeeld de slaapkamer of de gang. Daarnaast zijn er ook stekkerspots en stekkerspotjes beschikbaar die je eenvoudig in het stopcontact kunt steken om een specifiek object of gebied te verlichten.

Een groot voordeel van stekkerlampen is dat ze gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn. Je hoeft geen rekening te houden met ingewikkelde bedrading of installatieprocedures. Je steekt de stekker in het stopcontact en de lamp doet het direct.

Kortom, stekkerlampen zijn een handige en veelzijdige verlichtingsoplossing die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele wandlamp met stekker, een krachtige lamp met stekker voor een hele kamer, of stekkerspots om een specifiek gebied te verlichten, er is altijd een stekkerlamp die past bij jouw wensen en behoeften.