LENTEDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 20-5

Black Friday Banner All Pages
Menu

Filament

Ben je op zoek naar een ledlamp met E14 fitting? Onze E14 filament lampen zijn uitgerust met een kleine draaifitting, wat een van de meest voorkomende fittingen is. Hierdoor passen onze E14 filament lampen hoogstwaarschijnlijk perfect in je bestaande armaturen. Bij ons vind je een ruim assortiment aan ledlampen met verschillende fittinge

Laat meer zien

Filament

Ben je op zoek naar een ledlamp met E14 fitting? Onze E14 filament lampen zijn uitgerust met een kleine draaifitting, wat een van de meest voorkomende fittingen is. Hierdoor passen onze E14 filament lampen hoogstwaarschijnlijk perfect in je bestaande armaturen.

Bij ons vind je een ruim assortiment aan ledlampen met verschillende fittingen, maar we leggen vooral de nadruk op onze E14 filament lampen. We streven ernaar om voor iedereen de juiste ledlamp te vinden. Onze E14 filament lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, lichtkleuren en modellen.

Daarnaast bieden we ook dimbare E14 filament lampen aan. Let echter altijd goed op of een ledlamp dimbaar is. Niet al onze E14 filament lampen ondersteunen namelijk dimfunctionaliteit. Deze informatie staat altijd vermeld op onze website en op de verpakking van de ledlampen zelf.

Bij ons vind je de juiste E14 lamp die aan jouw behoeften voldoet, en we blijven continu werken aan het uitbreiden van ons assortiment.