ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 24-6

Black Friday Banner All Pages
Menu

Vloerdimmer

Met een LED vloerdimmer kan je eenvoudig lampen dimmen terwijl je hier niet voor hoeft te bukken. Wanneer je de vloerdimmer tussen het aansluitsnoer monteert, dan kan je de sterkte van de lamp makkelijk bepalen. Je kan het licht hierdoor dimmen om wat meer sfeer te creëren. Je kan het licht ook feller instellen wanneer je bijvoorbeeld iets goed

Laat meer zien

Vloerdimmer

Met een LED vloerdimmer kan je eenvoudig lampen dimmen terwijl je hier niet voor hoeft te bukken. Wanneer je de vloerdimmer tussen het aansluitsnoer monteert, dan kan je de sterkte van de lamp makkelijk bepalen. Je kan het licht hierdoor dimmen om wat meer sfeer te creëren. Je kan het licht ook feller instellen wanneer je bijvoorbeeld iets goed wil kunnen zien. Je kan een led vloerdimmer met schakelaar ook op oudere hallogeen lampen gebruiken. Andersom is dit niet het geval. Je kan een vloerdimmer voor hallogenen lampen niet voor een ledlamp gebruiken.

Deze voetschakelaar met dimmer is eenvoudig te bedienen met een druk en draaiknop. Daarnaast is het ook mogelijk dat de vloerdimmer is uitgerust met een soft/start systeem. Dit zorgt ervoor dat het systeem de laatst ingestelde dimstand onthoudt, waardoor je deze niet telkens opnieuw hoeft in te stellen. De LED vloerdimmer is bij ons te vergkrijgen in twee verschillende kleuren. Zo kan je kiezen of je voor een witte of een zwarte uitvoering gaat. Hierdoor kan je de kleur mooi afstemmen op de omgeving.

Je kan de een vloerdimmer gemakkelijk zelf thuis monteren, dit is heel eenvoudig te doen.

Het beste resultaat met het mooiste licht bereik je wanneer je de juiste wattage gebruikt. Wanneer dit niet het geval is, kan het nog wel eens zijn dat een lamp wil gaan knipperen. Daarbij is het belangrijk om voor ogen te houden dat niet alle ledlampen dimbaar zijn. Je kan vaak op een verpakking terugvinden of je die specifieke lamp wel of niet kan dimmen.

Vloerdimmer LED kopen

Ben je geïnteresseerd in een vloerdimmer voor ledverlichting? Bekijk dan de producten op onze site. Mocht je hier vragen over hebben, stel ze dan aan onze klantenservice. We kijken namelijk graag met je mee.