LENTEDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-6

Black Friday Banner All Pages
Menu

Smart Inbouwspots

Deze Smart inbouwspots zijn voorzien van eindeloos veel voordelen. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gesproken over slimme verlichting, zo ook over slimme spotjes. Hieronder worden de grootste voordelen van de smart spotjes besproken. Zeer eenvoudig en digitaal bestuurbaar Het grootste voordeel van de Smart inbo

Laat meer zien

Smart Inbouwspots

Deze Smart inbouwspots zijn voorzien van eindeloos veel voordelen. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gesproken over slimme verlichting, zo ook over slimme spotjes. Hieronder worden de grootste voordelen van de smart spotjes besproken.

Zeer eenvoudig en digitaal bestuurbaar

Het grootste voordeel van de Smart inbouwspots, ten opzichte van de normale LED spotjes, is dat ze digitaal bestuurbaar zijn. Via een app die zowel beschikbaar is voor op de telefoon als tablet, worden de slimme spotjes bestuurd. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de app te downloaden en de smart inbouwspots te koppelen aan je app. Via de app is het mogelijk om de smart spotjes te dimmen, aan/uit timers in te schakelen en de kleur te kiezen. Waar normale inbouwspots vaak alleen wit/natuurlijk licht uitstralen, kunnen de RGB spots ook kleuren licht uitstralen. Door gebruik te maken van de RGB LED spots voeg je eenvoudig kleur toe aan je huis. Dit maakt de smart inbouwspots geschikt voor het creëren van verschillende sferen in huis.

Tevens is het via de app mogelijk om een lichtplan te maken en daarop meerdere smart Inbouwspots op aan te sluiten.  Zo kan je vanaf de bank alle slimme spotjes in de woonkamer of keuken tegelijk aan/uit zetten of dimmen. Door de verschillende in te stellen kleuren en de mogelijkheid om iedere kleur te dimmen, heb je de keuzen uit duizenden verschillende kleuren. Tot slot kunnen de smart spotjes ook gekoppeld worden aan een Google Home of Alexa device. Dit maakt het mogelijk om de lampen met je stem te besturen.

De lampen werken uitsluitend op Wifi.

Welke app heb ik nodig?

De meeste van onze Smart inbouwspots werken via de Calex App, dit staat ook duidelijk vermeld in de productbeschrijving van de slimme spotjes op onze website. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Zeer energiezuinig

Daarnaast zijn de LED spot RGB voorzien van geïntegreerd LED systeem. Dit zorgt ervoor dat de slimme spotjes ook nog eens erg milieuvriendelijk zijn. Door gebruik te maken van de LED Smart inbouwspots, bespaar je jaarlijks op de energierekening ten opzichte van de oude inbouwspots.

Kantelbaar

Daarnaast zijn de Smart inbouwspots ook nog eens kantelbaar. Zo kun je het licht precies sturen zoals jij dat wilt. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een donkere leeshoek te verlichten. Bovendien is dit ideaal om een voorwerp, schilderij of ander kunstobject te belichten in je huis of horecagelegenheid.

Smart inbouwspots kopen?

Overtuigd van de voordelen van slimme inbouwspots? Dan ben jij bij Lightexpert.nl op het juiste adres om je ideale smart spotjes te kopen. Mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het aanschaffen van de ideale smart verlichting.