ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 24-6

Black Friday Banner All Pages
Menu

Wolkenplafond LED Paneel

Hier vind je alle opties en extra's voor Wolkenplafond LED panelen. Deze acrylaat platen zijn te plaatsen in een systeemplafond met led panelen, waardoor je standaard witte LED panelen verlichting een natuurlijke tint krijgt en je jezelf in de buitenlucht waant. Met systeemplafond LED paneel wolken verander je een wachtruimte, kantoor of

Laat meer zien

Wolkenplafond LED Paneel

Hier vind je alle opties en extra's voor Wolkenplafond LED panelen. Deze acrylaat platen zijn te plaatsen in een systeemplafond met led panelen, waardoor je standaard witte LED panelen verlichting een natuurlijke tint krijgt en je jezelf in de buitenlucht waant.

Met systeemplafond LED paneel wolken verander je een wachtruimte, kantoor of wandelgang in een warme, aangename plek. Door aan je led panelen wolken toe te voegen geef je elke ruimte een compleet andere beleving dan het doorsnee witte licht.

Doordat de wolken direct op het acrylaat geprint worden, kunnen deze niet loslaten door warmte of vocht. Ook zijn ze makkelijk te verplaatsen, om te draaien of vervangen. Er wordt aangeraden om het wolkenplafond led paneel te voorzien van 6500k wit licht te voorzien. Hiermee komen de kleuren in de panelen het beste tot hun recht en krijg je het beste zichtbare effect.

Naast wolkenplafond led panelen, kun je hier ook lifters vinden. Deze plaats je tussen het systeemplafond en de led panelen, waardoor er diepte ontstaat en er geen lelijke schaduwen vallen op de LED panelen.

Heb je vragen, of staat er niet tussen wat je zoekt? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.