WINTER DEALS TOT 50% KORTINGAlleen dit weekend

Black Friday Banner All Pages
Menu

Schemerschakelaar

Schemerschakelaars, ook wel schemersensor genoemd, zijn de ideale oplossing voor je tuinverlichting. Als je je buitenlamp met schemersensor uitrust, voorziet deze je tuin automatisch van voldoende verlichting zodra het donker wordt buiten. De schakelaar laat zelf de lamp aan en uit gaan wanneer het buitenlicht niet het minimaal ingestelde aantal

Laat meer zien

Schemerschakelaar

Schemerschakelaars, ook wel schemersensor genoemd, zijn de ideale oplossing voor je tuinverlichting. Als je je buitenlamp met schemersensor uitrust, voorziet deze je tuin automatisch van voldoende verlichting zodra het donker wordt buiten. De schakelaar laat zelf de lamp aan en uit gaan wanneer het buitenlicht niet het minimaal ingestelde aantal Lux haalt.

Soorten schemerschakelaar

Lightexpert biedt verschillende soorten schemerschakelaars aan. Naast de gewone schakelaar met lichtsensor, hebben we ook de schemerschakelaar met tijdklok. Hiermee kun je instellen dat de tuinverlichting, ook wanneer het eenmaal donker is, op op een bepaald moment automatisch uitschakelt. Al onze schemerschakelaars zijn minimaal spatwaterdicht, dus je kunt de schemerschakelaar buiten veilig ophangen.

Heb je nog hulp nodig? Bel dan gerust onze klantenservice.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »