Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Filteren
Prijs
-
Merken
Beveiligingsklasse
10 producten

Bewegingssensor

Bewegingssensoren zijn één van de meest essentiële onderdelen voor het beveiliging van een terrein of een pand. Ontworpen om indringers te detecteren en een signaal te verzenden, kunnen hoogwaardige bewegingssensoren ook verdachte bewegingen detecteren. Bovendien kunnen correct geplaatste sensoren identificeren wanneer iemand de ingang van een eigendom nadert en ze kunnen de verlichting aan laten gaan. 

Bewegingssensoren zijn de belangrijkste bewakers van een pand. Bewegingssensoren kunnen je waarschuwen om te handelen voordat het uit de hand loopt. Je kunt bijvoorbeeld de politie bellen voordat er grotere materiële schade is of, erger nog, een groter risico voor jezelf of voor het leven van jouw dierbaren.

Bewegingssensoren zijn vindingrijk en eenvoudig te installeren. Ze kunnen op kwetsbare punten van jouw kantoor of huis worden geplaatst en helpen je veilig en gezond te slapen. Omdat ze klein zijn en niet zo detecteerbaar als videobewakingssystemen, zijn indringers minder in staat om ze te lokaliseren en uit te schakelen.