LENTEDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 14-6

Black Friday Banner All Pages
Menu

T5 LED Armatuur

Nieuwe T5 LED buizen of gewoon een nieuwe T5 LED armatuur met moderne verlichting? Met een LED T5 balk van Lightexpert.nl krijg je meer dan een goede lichtbron. De voordelen van TL verlichting zijn namelijk enorm. Buiten het feit dat ze heel zuinig zijn, heb je geen opwarm tijd bij een LED TL. Je krijgt dus direct fel licht dat niet flikkert. Di

Laat meer zien

T5 LED Armatuur

Nieuwe T5 LED buizen of gewoon een nieuwe T5 LED armatuur met moderne verlichting? Met een LED T5 balk van Lightexpert.nl krijg je meer dan een goede lichtbron. De voordelen van TL verlichting zijn namelijk enorm. Buiten het feit dat ze heel zuinig zijn, heb je geen opwarm tijd bij een LED TL. Je krijgt dus direct fel licht dat niet flikkert. Dit is bij de traditionele TL verlichting wel het geval. Ook heb je de keuze uit verschillende wattages en lichtkleuren. Een LED TL straalt geen UV-straling uit en bevat geen zware metalen. Een TL armatuur of een LED TL is dus ook beter voor het milieu.

Het vervangen van je oude LED TL verlichting is heel makkelijk. Je hoeft enkel je oude armatuur te verwijderen en een nieuwe TL armatuur te plaatsen.

Wat is een T5 LED Armatuur?

Een TL lamp T5 heeft een diameter van 5 cm. De T5 LED armatuur is energie zuinig en leverbaar in verschillende wattages en lichtkleuren. Ook is het eenvoudig te installeren. Zo wordt er onder meer een montage setje meegeleverd bestaande uit twee clipjes, schroeven en plugs. Hiermee kun je de T5 TL armatuur gemakkelijk onder bijvoorbeeld een keukenkast e.a. monteren. 

Welk wattage T5 armatuur moet je kopen?

Ook bij T5 verlichting is er de keuze tussen verschillende wattages en lichtkleuren. Voor informatie over de lichtkleur en het wattage van LED verlichting verwijzen we je graag door naar onze verkoopwijzer. Hier vind je alles wat je moet weten over de verschillende soorten LED verlichting.

LED T5 armatuur kopen? 

Onze LED T5 armatuur zijn makkelijk in opbouw omdat ze handig te installeren zijn. Heb je na het lezen van onze verkoopwijzer toch nog vragen over LED T5 armatuur kopen? Dan mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan altijd klaar voor je en hebben overal een antwoord op.